Ondernemers faxen zonder fax in Rotterdam

xoipOndernemers in Rotterdam hebben de mogelijkheid om faxen per e-mail te ontvangen en versturen. Ze hebben hiervoor geen speciaal KPN nummer meer nodig.

Met hulp van de eFax service van XOIP kunnen de in Rotterdam gevestigde bedrijven kiezen tussen een nieuw XOIP nummer of het behoud van het huidige nummer. XOIP beschikt niet alleen over de gratis 084 nummers, maar ook over lokale netnummers. In Rotterdam kun je dus bijvoorbeeld een nummer aanvragen met het 010-kengetal van de stad. De gesprekskosten van deze nummers zijn lager dan die van de 084 nummers. Bij zo’n lokaal nummer komen wel wat kosten kijken, maar het heeft voor bedrijven die regelmatig faxen versturen ook erg veel voordelen. Ook voor kleine bedrijven en eenmanszaken kan het aanschaffen van een XOIP nummer interessant zijn. Zo heb je bijvoorbeeld geen aparte faxlijn nodig, zo bespaar je weer kosten.

Voor het gebruik van XOIP is geen speciale software nodig. Het versturen en ontvangen van faxen met een XOIP nummer is heel eenvoudig en het komt allemaal terecht in je e-mailbox als bijlage. Ontvangen is in principe onbeperkt en gratis. Ook is het mogelijk om faxen per e-mail en online te versturen. Hiervoor moet je vooraf wel een tegoed aanschaffen. Dit kan eenvoudig worden betaald middels een bankoverschrijving of betaling vanaf de XOIP website. Ook kun je tegoeden gratis verdienen door faxen te ontvangen!

 

Tags: , ,