Gastvrijheid staat centraal tijdens Gastvrij Rotterdam

horeca-payrollDrie dingen die heel belangrijk zijn in de horeca: gastvrijheid, beleving en kwaliteit. De horecavakbeurs Gastvrij in Rotterdam staat in het teken van die drie dingen. De eerste editie van hét jaarlijkse horeca event in Zuidwest Nederland, waar bijna de helft van alle horecazaken zich bevinden. Op 23, 24 en 25 september 2013 zijn horecaprofessionals welkom in drie beurshallen van Ahoy om met elkaar de liefde voor het vak te delen.

Er heerst nog steeds crisis bij kleinere ondernemers, ook in de horeca. Ondanks dat flexwerkers en payrollers een vangnet bieden, hebben ondernemers het nog steeds zwaar. Daar moet verandering in komen. Gastvrij probeert de horecamarkt te stimuleren. Op de menukaart van de beurs speelt gastvrijheid een grote rol. Heb passie voor de gasten, luidt de boodschap. Op het programma staat verder het proeven van culinaire werken, workshops, netwerken en zaken doen.

Rotterdam staat in september en oktober sowieso in het teken van de horeca. Van 18 september tot en met 27 oktober vindt namelijk het World Food Festival plaats in het Future House in het Museumpark van Rotterdam. Hier laten horeca, topkoks, wetenschappers en voedselproducenten zien, horen en proeven wat de stad te bieden heeft. De nieuwste trends op culinair gebied, ontwikkelingen in de voedselindustrie en lokale initiatieven krijgen dan de aandacht.

 

Tags: , , ,