Aanbestedingen in de gemeente Rotterdam

Jaarlijks wordt er door de gemeente Rotterdam voor zo’n € 1,3 miljard ingekocht. De gemeente heeft als doel om een stad te creëren waar het goed leven is voor burgers en ondernemers. Daarnaast is het een voorwaarde om het belastinggeld tegen een juiste prijs-kwaliteitsverhouding te besteden. Vandaar dat de gemeente regelmatig aanbestedingen doet; een procedure waarbij een opdrachtgever – in dit geval de gemeente -  bekend maakt dat hij een opdracht wil laten uitvoeren en bedrijven vraagt om een offerte in te dienen. Voor ondernemers in de regio een ideale kans om een nieuwe opdracht te verkrijgen.

Bavo-10150

De inhoud van de aanbestedingen is zeer divers en zal dan ook een breed spectrum van ondernemers aanspreken, natuurlijk afhankelijk van de opdracht. Van het leveren van pennen tot straatklinkers, van het realiseren van groene daken tot bruggen, van het inhuren van uitzendkrachten tot architecten. Om een voorbeeld te geven: in december publiceerde de gemeente nog een aanbesteding voor het welzijnswerk in het stadsdeel Delfshaven.

Huidige aanbestedingen van de gemeente zijn te vinden op de website van de gemeente. Tevens worden alle nieuwe aanbestedingen geplaatst op tenderned.nl

 

Tags: , , ,